Komposer Was Penre Dedahkan Rahsia Yahudi

>> Monday, July 25, 2011


Bagaimana minda umat Islam dan Kristian di dunia ini dijajah oleh yahudi zionis yang bertuhankan dajjal.

Ini adalah satu pengakuan yang diberikan oleh seorang komposer lagu terkenal iaitu Wes Penre. Siapakah Wes Penre? Beliau adalah komposer terkenal, pengubah lagu, pencipta lagu bagi kumpulan-kumpulan rock zamannya seperti Rolling Stone, Led Zepallin, Black Sabbath, Metallica, Aerosmith, Slaughter, Megadeath, Dio, Sepultura dan lain-lain lagi.

Wes Penre

Apakah yang Wes Penre ingin bongkarkan? Menurut Penre, semasa beliau menjadi komposer muzik dan pencipta lagu, dia amat hairan bagaimana lagu-lagu ciptaannya yang berunsur-unsurkan pemujian kepada tuhan, kedamaian, intergrasi antara kaum, cintakan keluarga dan kehidupan manusia tidak diterima oleh syarikat-syarikat rakaman gergasi seperti BMG dan Sony Music dan beberapa syarikat rakaman gergasi lain lagi.

Lagu-lagu ciptaannya yang bertemakan seks, pemujaan syaitan, penghinaan kepada semua agama, peperangan dan sewaktu dengannya pula diluluskan untuk diterbitkan dalam album-album kumpulan rock. Beliau kurang mengambil berat masalah ini ketika itu kerana masih banyak lagu-lagu ciptaannya diterbitkan. Lama-kelamaan sifat ingin tahu mula timbul dalam diri. Sifat ini berkobar-kobar sehingga mendesak dirinya untuk melakukan kajian dan siasatan sendiri.

Katanya..“I am one of those who at that time didn’t understand why my revealing lyrics and melodic songs were not appreciated by the big Record Companies. Now I know better. And no matter what some people might think, I am NOT a bitter, failed musician, who wants to “get even” with the Industry. I live a life I am very happy with, and even if I had the chance again, I would not sign up to be a professional musician. In a better world I would, but I will NOT sacrifice my body and soul to make big bucks for the Illuminati.”

Katanya lagi, “……so when I write this, I am one of the few who exposes this without having a religious or personal agenda. Whatever you may think of the following, it will definitely open your eyes, and next time you see an interview with one of those artists, listen to a concert, or listen to a CD, you will recognize some of what is written here. Again, my intention is not to have you stop listening to music. I still find much of the rock music being great, and I listen to it daily – but with a new insight …”

Berikut adalah perkara-perkara yang Wes Penre ketahui selepas membuat kajian tentang industri muzik yang menjadi darah dagingnya itu;

Penre menyedari terdapat suatu gerakan sulit orang-orang Yahudi di peringkat antarabangsa di belakang syarikat-syarikat rakaman dan industri bisnes di Amerika Syarikat. Gerakan sulit ini dikuasai oleh golongan billionaire yang menggelarkan diri mereka Illuminati atau Moriah Conquering Wind, iaitu orang-orang yang bertanggungjawab menggunakan industri hiburan untuk memutar belit minda masyarakat untuk mencapai matlamat pergerakan sulit mereka iaitu One World Government. 

TV adalah medium penyampaian ideologi Yahudi

Kesemua pengarah-pengarah eksekutif tertinggi syarikat-syarikat rakaman terdiri dari individu yang sama, mereka adalah ahli pergerakan rahsia Yahudi iaitu Freemason dan Illuminati.

Untuk menjadi ahli-ahli muzik di bawah syarikat-syarikat rakaman gergasi, anda mesti bekerja sebagai pembawa agenda Illuminati, yang mana bermatlamat mengawal pemikiran seluruh populasi dunia, atau dalam erti kata lain, anda mesti bersedia untuk digunakan sebagai hamba mereka sebelum memulakan kerjaya. Namun demikian, ini tidak bermakna semua artis diserap masuk sebagai pembawa agenda mereka, tetapi mereka terikat dengan peraturan-peraturan dalaman industri tersebut. Dalam dunia sebenar, anda bebas melakukan apa saja sebagai seorang artis, sama ada untuk meluahkan perasaan anda melalui muzik anda. Tetapi jika anda mahu membuat perkara tersebut dalam industri muzik barat, anda mesti menyesuaikan diri dengan kehendak kelompok-kelompok Yahudi ini. Sehinggalah sekarang, industri hiburan dan Holywood adalh dua contoh industri yang dikawal sepenuhnya oleh Illuminati.

Artis-artis terkenal, yang mendapat publisiti meluas, mereka sendiri sebenarnya adalah mangsa aturan kelompok Yahudi (Illuminati) ini, artis-artis ini diberi personaliti yang berbeza-beza dan semuanya dikawal oleh seorang Programmer yang bertindak sebagai pengurus mereka. Semuanya ini dilakukan untuk memastikan artis-artis tersebut sentiasa berada di atas landasan matlamat Illuminati, oleh sebab itu artis-artis tersebut terpaksa mengikut sahaja apa yang direncanakan ke atas mereka. Jika mereka cuba lari dari landasan Illuminati atau tidak mengikut perancangan yang ditetapkan, mereka akan dibelot, dihalang dari membuat rakaman album, atau dibuang dari industri atau mungkin dibunuh. Sebab itulah artis-artis terkenal di Amerika mempunuyai statistik kes-kes bunuh diri yang tinggi, yang sebenarnya bukanlah bunuh diri tetapi dibunuh menggunakan helah tertentu. Contoh terdekat seperti yang berlaku kepada bekas gitaris kumpulan rock terkenal, Metallica tahun 1980-an dahulu yang dijumpai mati di sebuah bilik hotel. 

Kebanyakan artis-artis Amerika terlibat dengan pertubuhan-pertubuhan rahsia seperti Church of Satan. Artis-artis ini mengamalkan upacara-upacara penyembahan berhala dan ilmu hitam di Church of Satan sebagai syarat untuk kekal popular (seperti Marilyn Monroe, Ozzy Osborne, Led Zepellin, Michael Jackson, The Eagles dan banyak lagi). Wes Penre juga berjaya mendedahkan apakah yang sebenarnya berlaku disebalik sifat glamour yang dimiliki artis. 

Anda lihat, bagaimana yahudi mempengaruhi minda umat Islam dan kristian. Bagaimana mereka menghipnosis dengan menggunakan kekuatan muzik. Jadi hati-hatilah dengan muzik yang boleh membawa kepada kehancuran.

11 comments:

Munna July 25, 2011 at 12:21 PM  

bgus..pendedahan mcm ni mmg sgt2 diperlukan....masih rmai yg xtahu ideologi yahudi ni

Cik Ct July 25, 2011 at 1:45 PM  

tol tue.. mmg diorng bt sume tue melalui media massa n elektronik.. tp tue laa,, org mlysia.. ble dgr jee lagu tue best.. tros hafal.. nyanyi cm expert jee. tp x nk selidik lirik yg sebenar.. 80% lagu2 barat mengandungi unsur sexs n illuminati..

Cik Ct July 25, 2011 at 1:46 PM  

minta share di blog sy ye.. thnx

Cik Ct July 25, 2011 at 1:46 PM  

minta share di blog sy ye.. thnx

Zharif Alimin July 25, 2011 at 4:54 PM  

kesian tgk kat budak-budak yang fanatik lagu ni.

boleh share. silakan :)

Anonymous July 29, 2011 at 4:08 PM  

Kita sebenarnya telah ditipu dari masa dilahirkan lagi.kita telah diajarkan tgk tv dan hiburan yg melalaikan then kita yg jahil ni pulak dok bagi anak2 kita tgk TV yg melalaikan tu.Kalaulah saya boleh undurkan masa tu kembali,x nak saya ajarkan anak2 saya tgk kartun disney tu.la ni masih belum terlambat tapi susah sikit nak ubah.kena ambil masa.Hidup ni bukan seperti apa yg biasa kita lakukan skrg.erti hidup yg sebenarnya adalah mengikut AL-quran dan cara hidup Rasulallah SAW.Sama2 kita ubah pelan2..InsyaAllah ada jalannya.

rockers August 1, 2011 at 6:24 AM  

sy adalah slh seorang peminat muzik rock...skadar ingin bertnya ttg fakta yg mengatakan "gitaris kumpulan Metallica yg dijumpai mati di hotel"..setahu sy tiada gitaris Metallica yg dijumpai mati di hotel..bekas gitaris Metallica Cliff Burton mati akibat kemalangan bas ketika jelajah konsert mereka pd tahun 1986..TQ

Anonymous September 8, 2011 at 4:32 PM  

wahai saudara2 ku mari kita sebarkan blog ini ke halaman2 blog saudara2 kita kat malaysia.....jom...saya percaya...kita semua...pasti dapat membantu dari umat islam kita terus disesatkan........

Anonymous January 2, 2012 at 4:41 PM  

salam...err, setahu saya hampir kesemua lagu MEtallica dicipta oleh mereka sendiri terutama drummer mereka Lars Ulrich..tak penah plak saya dgr nama wes penre ni dlm kulit album metallica...sekadar berkongsi...apa2 hal info mcm ni mmg bagus dan membina minda..

zouk! March 15, 2012 at 6:05 AM  

Yela.. kebanyakan lagu metallica ciptaan sendiri..dan cliff buron mati eksiden jlnraya..kalo salah fakta im sorii..

Anonymous March 7, 2013 at 7:05 AM  

This post provides clear idea in support of the new people of blogging,
that truly how to do blogging and site-building.

Here is my web-site ... how to get more followers on instagram
My web page :: how to get followers on instagram

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP